Om os

SkulpturFigur.dk - Giv en gave der betyder noget!

SkulpturFigur.dk er en online galleributik, hvis mål det er, at formidle skulpturer i ædle materialer, med et spændende formsprog og med en høj grad af symbolik. Dette er med til at give den enkelte skulptur en ekstra dimmension for beskueren ud over den åbenlyse, nemlig fornøjelsen ved at betragte et smukt stykke kunsthåndværk.

Med en figur fra SkulpturFigur.dk får du en unik kunstgenstand der kan udtrykke forskellige følelser, visioner eller ideer hvad enten den skal placeres i hjemmet, i virksomheden eller gives som en gave.

Ved at vælge en skulptur som gave viser du omtanke og personlighed, da det er en gave, der skiller sig ud og er skræddersyet til modtageren. Skulpturer har evenen til at fremkalde føleleser og berøre sjælen på en unik måde. Den kan fungere som en symbolsk gave og repræsentere venskab, kærlighed, mod, stolthed, fred eller andre værdier, der er vigtige for både dig og modtageren. Uanset om det er som en fødselsdagsgave, jubilæumsgave, bryllupsgave eller blot en gave for at udtrykke taknemmelighed, vil en skulptur være en meningsfuld og mindeværdig gave, der vil skabe glæde og berigelse i mange år fremover.

SkulpturFigur.dk er et online galleri der giver dig muligheden for at se skulpturen i de omgivelser hvor den skal beunderes og derfor leveres ale skulpturer med 60 dages fortrydelsesret. En skulptur skal ikke være et impulskøb, men en varig glæde der taler til dig hver gang du ser den og derfor synes jeg det er vigtigt at man får ro til at træffe den endelige beslutning i de rette omgivelser.

Skulle du have nogle spørgsmål, ønsker, ideer, kommentarer eller andet, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

 

Med venlig hilsen

Kim Germer

SkulpturFigur.dk